eLaborate
::: eLaborate options :::
  Zoeken  Ga naar versnummer

  (1 - 3664 / 18603 - 22266)

  Zoekformulier

  Zoeken in alle tekst

  Zoekbereik

  Doorzoek site
  Doorzoek huidige map

  Tekst  Walewein ende Keye

  © Huygens ING

  Deze website bevat een kritische editie van de dertiende-eeuwse Arturroman Walewein ende Keye. De editie bestaat uit een inleiding en een leestekst met annotaties.

  De editie is vervaardigd door Marjolein Hogenbirk, met medewerking van Wim Gerritsen.

  Van Walewein ende Keye is ook een gedrukte editie verschenen. De titel is:Walewein ende Keye. Een dertiende-eeuwse Arturroman overgeleverd in de Lancelotcompilatie. Uitgegeven met inleiding en commentaar door Marjolein Hogenbirk, met medewerking van W.P.Gerritsen. Verloren, Hilversum 2011. Middelnederlandse Lancelotromans X.

  Beide edities zullen naast elkaar functioneren en complementair zijn. De digitale versie zal op termijn aangevuld worden met gegevens uit de gedrukte versie, die uitgebreider is. Verdere aanpassingen kunnen in de toekomst ingevoerd worden in de digitale editie.

  De inhoud van deze website is nog aan veranderingen onderhevig. Mocht u onregelmatigheden of fouten tegenkomen, of anderszins aanwijzingen of commentaar willen leveren, neemt u dan alstublieft contact op met de editeur:
  M.Hogenbirk@uva.nl

  Als u wilt verwijzen naar deze digitale editie, kunt u de volgende titelbeschrijving gebruiken:

  Marjolein Hogenbirk (ed.) Walewein ende Keye. Een dertiende-eeuwse Arturroman overgeleverd in de Lancelotcompilatie. Digitale editie, bezorgd door Marjolein Hogenbirk, met medewerking van W.P. Gerritsen. Eerste editie. November 2009, online op: http://www.waleweinendekeye.huygens.knaw.nl


   
  [text]
  [text]
  [text]